Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vadonatúj Infinito CV Disc

Vadonatúj Infinito CV Disc

                               

 

Az Ifinito CV a Bianchi legrégebben gyártott CounterVail rezgéselnyelő karbon technológiás országúti modellje, melyből a 2019-es modellévre egy vadonatúj vázformájú, de egyenlőre csak tárcsafékkel elérhető verziót dob piacra a gyár. A kényelmesebb üléspozíciót kínáló endurance geometriás kerékpár megújult vázformája az Oltre XR család aero modelljeire hajaz és fogadja az azoknál már megismert Vision Metron 5D integrált aero kormányt is, teljesen új és vagány kinézetet kölcsönözve a modellnek.

 

 

A hosszú láncvillák és a magas fejcső mind a kényelmet szolgálja, kevésbé terheli a kerékpáros hátát ebben a pozícióban. További újítás, az aero kinézetű, de nem teljesen integrált nyeregcső is. Az új Infinito CV akár 32 mm-es külső gumikat is fogadni tud, a szélesebb gumik további extra tapadást és kényelmet nyújthatnak ezen az amúgy is nagyon komfortosnak szánt országúti kerékpáron. A 12x100-as és 12x142-es átütős tengelyekkel, természetesen flat mount-os tárcsafék felfogatással, 140 és 160 mm-es rotor kompatibilitással és vázon belül futó bowdenezéssel. 
 
 
Az első villa súlya mindössze 390 gramm, a vázé 55-ös méretben pedig 950 gramm. Hétféle méretben lesz kapható 47-61-es vázméretekig, ami a gyári felszereltségeket illeti, igazán bő lett a lista. Vázszettként, Campagnolo Super Record és Potenza, valamint Shimano Dura-Ace DI2, Ultegra DI2, mechanikus Ultegra és 105-ös szettekkel is kapható lesz.  
 
 
 
 
A kerékpár már előrendelhető a magyarországi Bianchi kereskedőknél, az első vásárlók már ősszel hozzájuthatnak.