Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Új Oltre XR4 Disc

Új Oltre XR4 Disc
                                       
 
A Bianchi Oltre XR4 eddig is az olasz gyártó országúti csúcsmodellje volt, a 2019-es modellévtől már elérhető hidraulikus tárcsafékes verzióban is. A legfőbb újítás, hogy a tárcsafék és a váltórendszer összes kábele teljesen integráltan fut a vázban, így szemből semmilyen kilógó kábelt nem látunk a kerékpáron, megalkotva ezzel a tökéletesen letisztult designt.
 
 
A tárcsafék előnye, hogy szélsőséges időjárási körülmények közt is jobb fékerőt biztosít, mint a hagyományos fékek ezen túl pedig a tárcsás kerekek miatt kialakított nagyobb férőhely szélesebb gumit is fogadni tudni, még kényelmesebbé és biztonságosabbá téve a tekerés a rossz utakon is.
 
 
A CounterVail rezgéselnyelő karbon technológiával készített aero bringa egyik csúcspontja, az újonnan fejlesztett Vision Metron 5D ACR kormány, mely a fékváltókartól a kormányon és a stucnit át vezeti az összes kábelt, még áramvonalasabb első részt kialakítva.
 
 
 
A Lotto-Jumbo csapat által is tesztelt és a fejlesztésben közösen kialakított új modell, flat mountos tárcsafék felfogatással 140 és 160 mm-es rotort is fogad. 
 
 

 

 
A váz súlya 55-ös méretben 920 gramm, míg a villáé 420 gramm lett, az Oltre XR4 Disc hét méretben elérhető majd, 47-től 61-es vázméretekig. A bringa Shimano Ultegra DI2, Dura-Ace DI2, mechanikus Dura-Ace és mechanikus Campagnolo Super Record szettekkel lesz gyári összeállításban, celeste és fekete-celeste színekben, de megvehető lesz csak vázszettként is. 
 
 

A kerékpár már előrendelhető a magyarországi Bianchi kereskedőknél, az első vásárlók már ősszel hozzájuthatnak.