Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Egy különleges Specalissima, Pantani emlékére

Egy különleges Specalissima, Pantani emlékére
Marco Pantani emlékére készült a limitált szériás Bianchi Specialissima vázszett, mely mostantól rendelhető a hazai Bianchi kereskedőknél. A váz a Kalóz egykori csapatbringájának színeiben pompázik, a feliratok pedig a Tour de France és a Giro d'Italia győzelmeire emlékeztetnek.
 
 
Az 1998-as szezonban Marco Pantani és a Bianchi az egyik legfelejthetetlenebb kerékpárost élményt nyújtotta, miután a Kalóz megnyerte a Giro d’Italiát majd a Francia Körversenyt is. Pantani ezzel hetedikként került be a sportág almanachjába, egyúttal az olasz kerékpársport halhatatlanává avanzsált.
 
 
A Bianchi Specialissima Pantani győzelmeinek huszadik évfordulójára – 1998-2018 - készült ugyanazokkal a színekkel, mint az 1998-as Bianchi MegaPro XL kerékpárja. A vázat kézzel festették ezzel még inkább emelve a különlegességét.
 
 
Természetesen a jelenkor technikai újításai is helyet kaptak a vázon, úgy mint a countervail rezgéselnyelő technológia, bár az sem mellékes, hogy ez a cég egyik legkönnyebb vázszettje a maga 780 grammjával. 1998-ban a Bianchi MegaPro XL is az egyik legjobb bringának számított, így természetesen ezúttal is törekedtek arra, hogy csúcsminőséget alkossanak.
 
 
A kerékpár ideális a hegymenet szerelmeseinek, pláne különleges értéket teremtve Pantani tisztelői számára.
 
A teljes Specialissima modellválaszték és árak ITT: http://bianchi.hu/index.php?route=product/list&keyword=specialissima&description=0