Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Specialissima Giro105

Specialissima Giro105 Bemutatkozik a limitált kiadású Specialissima Giro105
<

 

Emelkedj felül a várakozásokon és ünnepeld azt a hajthatatlan ambíciót, mely több mint egy évszázada vezérli a bajnokokat a Giro d'Italián. A Bianchi egy limitált kiadású, egyedi Specialissima vázat készített a 105. Giro alkalmára. A háromhetes körverseny számának tiszteletére mindössze 105 darabot gyártanak a vázból, amit úgy festettek, hogy tükrözze Olaszország csodáit, figyelemre méltó szépségét. A látványos Giro d'Italia, szoros relációt mutat Olaszország legnagyobb versenye és a vázkialakítás között. A Specialissima Giro105 vázat úgy tervezték, hogy a világ egyik legritkább kerékpárját készítsék el, a tulajdonjog pedig helyet biztosít a sportot ünneplő, igényes kerékpárosok és gyűjtők szűk csoportjában. Minden váz a felső csövön lesz számozva, 001-től 105-ig, tovább hangsúlyozva a kerékpár egyedi jellegét.

 

 

                                                                                            

Csatlakozz az elithez
Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy a tiéd lehessen az exkluzív, limitált kiadás egyik darabja. A  Specialissima Giro105 váz 2022. április 15-től lesz elérhető, kizárólag a bianchi.com oldalon, korlátozott ideig és csak az első 105 rajongó számára. A kerékpárra fenntartott igényed az oldalon tudod regisztrálni. 
A Specialissima Giro105 tulajdonosa a hivatalos Bianchi márkakereskedőkhöz fordulhat, hogy a legkiválóbb alkatrészekkel szereljék fel a vázat, a valaha volt legjobb teljesítmény elérése érdekében. 

 

 

A 2022-es Specialissima Giro105 lehetőséget kínál arra, hogy egy igazi műalkotással ródd a kilométereket és a bajnokok könnyedségével mászd meg a legmeredekebb hegyeket. Minimalista, letisztult dizájn, kristályos vonalakkal, ami a legkifinomultabb olasz stílust idézi.

 

Különleges színezés

Ennek az Olaszországban kézzel festett kerékpárnak a dizájnjával gyönyörű országuk legszebb részei előtt tisztelegnek. A Specialissima Giro105-el tekerni, annyit jelent, mint magaddal vinni ezernyi hangulatot és a hangulatot idéző színek és tónusok homályában hajtani. A váz fehér színe - a Bianco Corsa - egy tökéletes alapot, természet és semleges hátteret biztosít az üde színfoltokhoz, ami a célvonal színe és a krétákat idézi, amikkel a versenyzők neveit rajzolják végig az úton. 

 

A villa és a váz részletét a Bianchi saját, speciálisan megalkotott Enrosadira árnyalata színesíti. Ez a fény színe a Dolomitokban hajnalban, alkonyatkor, amikor a hegycsúcsok vörösben, aranyban és főleg rózsaszínben tündökölnek: a Giro színében. 

 

Végtelen büszkeség
A Giro Trofeo senza Fine (végtelen trófea) ábrázolása büszkén díszíti a Specialissima Giro105 villáját. A kiválóság, a kiválóság és a legmegfoghatatlanabb tulajdonság, a bajnokok égető győzelmi vágyának maradandó szimbóluma. 

 

 

 

A teljesítmény csúcsa
A Bianchi Reparto Corse mindent beletett a Specialissimába, amit az országúti versenyzésről tud, hogy megalkosson egy ultrakönnyű versenygépet. Robban a hegyeken, remekül kezeli az ereszkedést és könnyedén megbirkózik a rázósabb terepekkel. 

 

A váz mindössze 750g, így tökéletes a mászásokhoz. Kellően merev, ami kiváló erőátvitelt biztosít használója számára. 

Ára: 5400 Euro