Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

SPECIALISSIMA - A könnyedség ereje

SPECIALISSIMA - A könnyedség ereje Az új allrounder bringa.

A sokoldalúságot szem előtt tartva teljesen újratervezték a Specialissimát, ami könnyed partnere a mászásoknak és a tempós tekeréseknek. A karbon váz mindössze 750 gramm, így nem fogy el minden energiád az emelkedők előtt, ám kellőképp merev is, hogy uralni tudja az utakat. A megújult Specialissima WorldTour menőknek lett kifejlesztve, de természetesen bárki számára elérhető a kompromisszummentes versenybringa.

 

 

 

 

 

Küllemre klasszikusnak tűnhet, de minden hiba lehetőséget kizártak a tervezésekor. A tárcsafékek jóvoltából a megnövelt fékerő és az egyenletesebb aerodinamikai teljesítmény révén egy új, letisztult versenygép lett, ami mára az ikonikussá vált márkanevet képviseli.

 

 

Nem csak a menetstílust dolgozták át a tervezők, de egyszerűbb vonalvezetést és még erősebb aero kidolgozást kapott az előző évjáratokhoz képest illetve frissítettek a színeken is. Természetesen a celeste továbbra is kapható, azoknak, akik elkötelezettek a márka öröksége iránt.

 

 

Megalkottak egy új festékrendszert kifejezetten a WorldTour számára, amit a Specialissima fekete modelljén is alkalmaztak, ezzel 80g-os súly csökkenést elérve a vázon.

 

 

Jellegzetes olasz stílusban, zöldeskék színben is kapható a Specialissima, különlegességként.

 

 

 

 

 

 

 

 

A modell hamarosan hazánkban is elérhető!