Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

OLTRE XR4 X TEAM JUMBO-VISMA

OLTRE XR4 X TEAM JUMBO-VISMA

Erő. Pontosság. Irányíthatóság.

A Jumbo-Visma Team innovációs partnereként, azon dolgozunk, hogy olyan eszközöket adhassunk a kezükbe, amikkel képesek versenyben lenni és nyerni a legmagasabb szinteken, bármilyen verseny szituációban.

 

Roglič, Groenewegen, Van Aert és Teunissen. Bringások, akik tudják mi szükséges a győzelemhez a legnagyobbak között. Elkötelezettség és rengeteg áldozat. Kurázsi és a képesség szenvedni és nyerni, amikor a lelked minden darabja sikítva lázad.

Az Oltre XR4 rezgéselnyelővel tervezett kerékpár, ami teljesítményre született. A pontos kezelhetősége, kombinálva a rezgéselnyelő Bianchi CV rendszerrel, páratlan irányÍthatóságot eredményez.

A tökéletes erőátvitellel minden watt, amit a pedálon kifejtesz, közelebb visz a győzelemhez. Ha piszkosul akarod, az Oltre XR4 az a gép, amivel a csúcsra törhetsz.

Akár Roglič vagy Dumoulin harcol a hegyekben, Van Aert küzd szökésben vagy Teunissen és Groenewegen sprintelik le riválisaikat – mindannyian Oltre XR4 nyergében hajtanak a győzelemért.

 

Full aero teljesítmény

A Bianchi mérnökei a fejlesztés során folyamatosan elemezték a vázat a légellenállás csökkentése érdekében, hogy minden elemét optimalizálni tudják és ezzel biztosítsák, hogy az Oltre XR4 az aerodinamika dizájn igazi mesterműve legyen.

Aero kormány

Az aero hatékonyság kulcsfontosságú az Oltre XR4 számára és ez magában foglalja az aero kormányt is, mely teljesen zárt kábel elvezetéssel rendelkezik a kormánytól és kormányszártól kezdve a hidraulikus fékekig és váltó kábelekig.

A Metron 5D ACR aero kormány és szár letisztulttá, még hatékonyabbá és gyorsabbá hivatott tenni az Oltre XR4-et.