Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Oltre XR3

Oltre XR3 Bemutatkozik a vadonatúj BIANCHI OLTRE XR3

 

TÖKÉLETES IRÁNYÍTÁS, AERO TELJESÍTMÉNY ez a vadonatúj BIANCHI OLTRE XR3, mely 2017 második felétől elérhető, az árakat pedig várhatóan május elején publikálja a gyártó. Kedvezőbb áru, mint az Oltre XR4, de a tudása szinte ugyanaz, a countervail tecnhnológiának köszönhetően. A különbség: az XR4-nél picivel nagyobb súly, mely a váznál csak 130 grammot jelent (miközben a villa súlya azonos az XR4-ével) és nem direct-mountos fékek.

CÉLUNK
Az új modell bemutatásával az volt a célunk, hogy még szélesebb rétegek számára elérhetővé tegyük az Oltre aero vázkialakítást és a Countervail technológiát. Az új Oltre XR3 szintén a forradalmi vázkialakításon alapszik, amely már a versenyek legmagasabb szintjén is bizonyított a „nagy testvér” Oltre XR4 révén. Az Oltre XR3 elérhetővé teszi a tökéletes irányítást és az aero kialakításból származó versenyelőnyt egy modellben.


MAXIMÁLIS IRÁNYÍTHATÓSÁG NAGY SEBESSÉGNÉL
Az Oltre XR3 fokozott irányíthatósága a szakértők alapos tervezésén alapszik, amely hozzásegít a mezőnyben vagy maratonokon való könnyebb manőverezéshez és a technikás kanyarok nagysebességű bevételéhez. Az Oltre XR3 használók a legjobb irányítást kapják, amely jelentős előny bárhol is tekersz, edzésen vagy az év legfontosabb versenyén, mindezt kompromisszumok nélküli merevséggel.

 

 

MAXIMÁLIS AERODINAMIKA MÉG, NAGYOBB KOMFORT, MEGSZÜNTETI A REZGÉSEK 80%-ÁT
Testünk a kerékpáron ülve nagyjából 80% át adja a légellenállásnak ezért a lehető legelőnyösebb pozícióban maradni különösen fontos a jó teljesítmény érdekében.
A Countervail® egy szabadalmaztatott viszkoelasztikus karbon szövet különleges szövet szerkezettel, amely elnyeli a rezgések 80%-át miközben növeli a vázak és villák merevségét.


Azoknak a tradícionális passziv elnyelőknek a vázakban, amelyek felszíni gumi betéteket használnak elenyésző a hatékonyságuk az integrált karbon Countervail® rendszerhez képest, amelyet a Bianchi fejlesztett ki kerékpározáshoz, amelyet a NASA tesztelt.


Az XR3-nál is alkalmazott különleges viszkoelasztikus anyag hozzájárul a váz kényelméhez, ily módon szükségtelenné téve a nagyobb tengelytávot, valamint a hosszabb láncvillát és ezáltal javítva az irányíthatóságot nagyobb sebességnél is. Az eredmény egy „sima élmény”, amely segít a versenyzőnek tovább alsófogásban tekerni és fokuszálni a nagy teljesítmény leadására.


Az XR3 remekül megfér a palettán kiegészíti a kínálatot a rendkívül sikeres XR4 mellett. Az új modellt, az UCI WorldTour-ban versenyző Lotto NL-Jumbo csapat versenyzői inspirálták. A már bizonyított Countervail technológia előnyei és az aero kialakítás, amely az XR4-el közös, elhozza a profi kerékpáros beállítást a végfelhasználók számára.

 

 


TECHNIKAI TULAJDONSÁGOK – VÁZ:

- Carbon Monocoque technológia
- Nagy erősségű + közepes merevségű karbon szövet Countervail anyaggal
- Egy szálirányú karbon szövet felső réteg
- Aero forma és design
- BB Press fit 86.5 x 41
- Belső bowden vezetés
- Full karbon papucsok fém betétekkel
- Súly 55 méretben : 1110g (+/- 5%)
- Tapered aero fejcső 1.1/8” - 1.4”, Oltre Xr4 inspirálta forma
- Aero nyeregcső integrált kialakítás, állítható befogófej hátranyúlás: 25mm vagy 10mm
- Rejtett nyeregcsőbilincs a tökéletes aerodinamikáért és a letisztult formáért


TECHNIKAI TULAJDONSÁGOK – VILLA:
- Full karbon 1.1/8” - 1.5” Countervail villa
- Villanyak 1.5”
- Új szélesebb villa-láb kialakítás
- Reaktív geometria
- Szuper merev
- Könnyű
- Súly: 370g
- Legjobb ár/érték arány

Elérhető színek:

 

 

A teljes Oltre XR3 modellválaszték és árak ITT: http://bianchi.hu/index.php?route=product/list&keyword=XR3&description=0