Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

METHANOL CV RS

METHANOL CV RS
After Shock Control
 

 

Bemutatkozik a Methanol CV RS

A Bianchi az új RS változat bevezetésével frissíti a Methanol CV termékcsaládot, melyet a Bianchi CV rendszerrel terveztek és bizonyára újabb nagy előnyei lesznek a cross country versenyeken!

After Shock Control

A Bianchi CV rendszert alkalmazva és a Countervail egyedülálló szövetfelépítésű, viszkoelasztikus karbon alapanyagát felhasználva, a Methanol CV RS teljes rezgéselnyelést biztosít azáltal, hogy lecsökkenti a felfüggesztésen keresztül érkező vibrációt, melyek az ütésekből eredhetnek.  Az After Shock Control teljesen új szintre emeli a bringázás élményét a megnövelt merevséggel, csökkentett izomfáradtsággal és a maximális teljesítmény nyújtásával.

Mi is az Countervail?

A Countervail kulcsfontosságú technológiája egy karbon-kompozit anyagösszetétel, mely egyesíti a szabadalmaztatott szerkezetű szént a viszkoelasztikus gyantával.

Bianchi CV integrált Rezgéselnyelő Rendszer

A Bianchi együttműködésben az amerikai Material Sciences Corporations-nel kifejlesztette az innovatív Countervail-integrált rezgéselnyelő rendszerét a kerékpározáshoz. Az út felől érkező rezgések 80%-át csökkenti, miközben növeli karbon vázaink és villáink merevségét és erejét. A Countervail® anyag megtalálható az egész váz, valamint villa szerkezetben minden CV technológiával készült modellben: Specialissima, Oltre XR4, Oltre XR3, Infinito CV, Aquila CV and Methanol CV.

NASA kutatásokon már bizonyított

Azoknak a tradícionálisan passzív elnyelőknek a vázakban, amelyek felszíni gumi betéteket használnak elenyésző a hatékonyságuk az integrált karbon Countervail® rendszerhez képest, amelyet a Bianchi fejlesztett ki kerékpározáshoz és amelyet a NASA tesztelt.

A legprofibbakkal fejlesztve

A Bianchi Methanol CV RS-T a Team Bianchi-Countervail Pro tagjaival, többek között Stephane Tempier és Marco Aurelio Fontana segítségével fejlesztették ki.

Methanol CV RS

A legjobb XCO és XCM versenygépnek tervezték a Methanol CV RS-T, kompromisszumok nélkül. Az új váz formája és szerkezete csökkentette a súlyt illetve tökéletesítette a kormányzás pontosságát és visszajelzéseit. A 43-s váz súlya mindössze 940 gramm.

Új geometria

A geometriát úgy fejlesztették ki, hogy alkalmas legyen az új gyorsabb és technikásabb versenypályákra. Ez magabiztosabb érzést nyújt a versenyző számára és gyorsabb támadást tesz lehetővé a pályán, különösen kanyarokban és meredek lejtőkön.

Főbb jellemzők:

  • Countervail rezgéselnyelő rendszer
  • Di2 kompatibilis, integrált bovdenezés
  • megújult geometria
  • súly 940gr
  • 4 elérhető méret (15, 17, 19 & 21’’)