Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Impulso Pro - Korlátlan gravel. Korlátlan szórakozás.

Impulso Pro - Korlátlan gravel. Korlátlan szórakozás. A sebesség szerelmeseinek, bármilyen terepen is kell teljesíteni. Bemutatkozik az új Bianchi Impulso Pro gravel kerékpár.

 

 

A gravel egy új, mindenre kiterjedő kerékpáros filozófia, amely ötvözi a teljesítményt és a stílust, az adrenalint és a természet iránti szeretetet. Az Impulso Pro középpontjában a sebesség áll.
Egy olyan kerékpár, ami elmossa a határokat az országút és a durvább terep között és ami fellobbantja benned a szenvedélyt a kerékpározás iránt. Megfelelő választás gravel fondo-hoz, versenyszerű bringázáshoz és nagy sebességű kalandokhoz.


Apríts a sebességgel

A gyorsaságra tervezett Impulso Pro olyan vázgeometriát alkalmaz, mely reszponzív és egyben merev hajtást eredményez, a Bianchi verseny DNS-ének minden jellemzőjével. A váz full karbon elemekből áll össze, a kulcsfontosságú területeken bő méretezéssel - és mindössze 1100 gramm súllyal. Az eredmény egy minimál és könnyű vázszerkezet. Fejts ki vele erőt aszfalton vagy singletrack pályán - ha keményen bringázol és versenyeken is részt veszel, ez az ideális Bianchi gravel bringa számodra. 

 

 

Terep adrenalin

Egy szórakoztató, gyors és reszponzív gravel bringa, az Impulso Pro a teljesítőképességed határáig fog repíteni. Nagy teljesítményű tárcsafékkel, 700*37mm-es gumiabroncsokkal és vékony villával az Impulso Pro egy gyors versenygép az adrenalint keresők számára, akik nem ijednek meg a rázósabb terepektől sem.

 

 

 

 


Hátsó háromszög kialakítás a maximális erőátvitel érdekében
A sima erőátvitel a hátsó háromszöggel kezdődik. Az Impulso Pro hátsó háromszög merev, reaktív és mozgékony vázat biztosít, sprintre és túrázásra egyaránt alkalmas.

 

 

 


Nagy távolság, nagy lehetőségek
A  Bianchi Impulso Pro lehetővé teszi a szélesebb gumiabroncs használatát is (700*38 mm-es gumival kompatibilis), hogy jobb irányítást biztosítson menet közben. 
A szélesebb gumikkal alacsonyabb nyomáson tekerhetsz és kiváló tapadást biztosítanak a különböző terepeken. A hagyományos celeste vagy a világos és sötétzöld árnyalatok választéka a természet és a kerékpár kölcsönhatásba lépését ábrázolják. A villa karbon borítással rendelkezik, melynek mindkét oldalán a Bianchi jellegzetes sas szimbóluma látható.

 

 

 

A legjobb reaktivitás
Ne pazarolj wattot az Impulso Pro szupermerev karbon vázával. A torziós és oldalsó merevség kiváló erőátvitelt biztosít anélkül, hogy akár egy csepp energiát veszítenél.


Gravel kidolgozás
A finom kétszínű színek harmonikusan illeszkednek a természet színeihez, miközben a kerékpár tökéletes eszközként szolgál a határaid feszegetéséhez és a természetes környezet kihívásaihoz. A modern esztétikát és az éles kontrasztvonalakat két elegáns színvilág egészíti ki. 

 

 


A vadon hívása
A kontrasztos zöldek környezetünket ábrázolják, így könnyedén elmerülhetsz a szabadban.

 

 

Az ikon
A Bianchi celeste színe a világ talán legismertebb kerékpár színe és egy igazi klasszikus. Az Impulso Pro kerékpáron a szöveges feliratok az ikonikus szín különböző árnyalataiban jelennek meg.

 

 

A kerékpár 6 méretben lesz kapható, hogy mindenki számára elérhető legyen. Az Impulso Pro modellek hamarosan rendelhetőek hazánkban is!