Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Infinito CV Disc

Infinito CV Disc

Kisebb igénybevétel, nagyobb irányíthatóság

A Bianchi Infinito CV Disc a hosszú tekerések, nagyobb versenyek vagy granfondo-k tökéletes bringája. Gyorsaságra és tartósságra lett tervezve a tárcsafékes új Infinito CV.

 

Megújult váz dizájn

Az Infinito CV Disc újra tervezett váz formáját tovább fejlesztették egy endurance specifikus geometriával és hátsó háromszöggel, a tárcsafékek optimális integrálása érdekében.

A hosszabb láncvillák a simább tekerést segítik elő, míg a magasabb aero fejcsőnek köszönhetően alacsonyabb nyomásnak van kitéve a bringás nyak pozíciója, a Countervail rezgéselnyerő képessége pedig növeli a komfortérzetet.

 

Nyeregcső

Az új Infinito CV Disc még áramvonalasabb vezetést kapott az új integrált külsőbe bújtatott nyeregcsővel. A kerékpár kompatibilis a Metron 5D aero kormánnyal is, ha valaki különlegesebb, karcsúbb megjelenést szeretne varázsolni az új modellnek.

 

Kisebb igénybevétel, nagyobb irányíthatóság

Ahogy a Bianchi elsőgenerációs modellje, úgy az új Infinito CV Disc is a forradalmi Bianchi CV rendszerrel épült, a szabadalmaztatott COUNTERVAIL karbon anyag felhasználásával, az út felől érkező rezgések elnyelésére.

 

Optimalizált váz teljesítmény

A speciális CV technológia csökkenti a felhasználó izmainak igénybevételét és növeli az irányíthatóságot, amivel így elérhető egy általános jobb teljesítmény, különösen a rázós utakon, macskaköves szakaszokon.

 

Villa

Az új modell egy hajlított, penge éles, aero, full karbon villával van szerelve, illet egy 1,1/8-1,5 hüvelykes kúpos kormány nyakkal és 12x100mm-s menetes átütő tengellyel a kormány stabilitása, pontossága és fékezési teljesítménye érdekében.

Integrált tárcsafékek

Az Infinito CV Disc váza és villája teljesen integrált tárcsafékeket kapott, amelyek egyenletes teljesítményt nyújtanak, fokozott hatékonyságot és pontos modulációt biztosítanak az erőteljes fékezéshez, bármilyen időjárási körülmények között. Kompatibilis a 140mm-s vagy 160mm-s rotorokkal. A hajtómű és fékek kábelei mind a váz belsejében lettek elvezetve.

 

Endurance geometria

Hosszabb bringázások alkalmával különös figyelmet kell fordítani a tökéletes beállításra. Az 57-61cm-s méretű Infinito CV Disc vázak alsó csövének átmérőjét 5mm-el megnövelték, a torziós merevség fokozása és a súly optimalizálása érdekében.

Az Infinito CV Disc integrált kialakítású nyeregcsövet használ, melyen a nyeregcsőbilincs +25mm és -10mm közötti pozícióba állítható. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára a tökéletes ülés-pedál elhelyezkedés megteremtését a maximális teljesítmény elérése érdekében, hosszú órák alatt.

 

Nagyobb teherbírású abroncsok

Ha hosszabb távolságokat tekerne a nyeregben nem sajnálva az időt, arra a nagyobb gumik alkalmasak. Az Infinito CV Disc akár 32mm vastagságú gumiabroncsokat is fogad. A vastagabb gumik extra tapadást, kényelmet és irányítást biztosítanak anélkül, hogy befolyásolnák a gördülési hatékonyságot vagy a sebességet.