Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LIF-E: Elektromos mobilitás

LIF-E: Elektromos mobilitás

Az elektromos Bianchi kerékpárok új generációja a T-Tronik E-MTB család. Tizenhét új modell, a Bianchi új elektromos intelligenciájának részeként.

Amikor több mint 130 év tradíciója és tapasztalata találkozik az innovációval és inspiráltsággal, az eredmény mindig nagyon izgalmas. A Bianchi büszke arra, hogy bemutathatja az új Lif-E, elektromos mobilitási programját. A Lif-E sokkal több, mint egy új e-kerékpár termékvonal a Bianchi számára – egy új világ, mely tükrözi az új életstílusokat és mobilitási trendeket.

„Ez egy igen jelentőségteljes és izgalmas pillanat a Bianchi számára” – jelentette ki Fabrizio Scalzotto, vezérigazgató. A Bianchi Lif-E  nem csak egy új e-bike termékcsalád, ami egyben új helyen is pozicionál minket a pedelec piacon, ez új életfilozófia, mely magában foglalja az alternatív mobilitást, az új trendeket, egészséget, innovációt és wellnesst.

A Lif-E egy teljesen új közönséget céloz meg, olyan embereket, akiknek a kerékpározás az életvitelük része. A Bianchi Lif-E modellek készek képviselni magukat az e-bike piac minden szintjén, de a bringák ebben a történetben csak a kezdetet jelentik.

17 új modellt mutat be a Bianchi (2020-s kollekció), melyek a Lif-E filozófia úttörői: a T-Tronik E-mtb család (Performer, Rebel, Sport), az E-Spillo City-Trekking család (Active, Luxury, Classic, City). Az idei év elején bemutatott Long Island modell szintén része a Lif-E világának, megújulva fekete színben lesz elérhető.

 

Ember és gép párosa

A Bianchi Lif-E mögött az ember-gép kapcsolatának jövője látható. Egy kapcsolat, mely növeli és továbbfejleszti minden egyes összetevő potenciálját.

A Lif-E projekt pillérei a tudatos közlekedés, biztonság és jólét, technológia és átláthatóság. A cél az, hogy a fenntartható mobilitás révén a világ egy jobb hellyé váljon, egy küldetés, melynek szerves részét képezik az elektromos kerékpárok.

 

T-Tronik család: E-mtb sportos lélekkel

A múlt század első felében, az autós és motoros háttérnek köszönhetően a Bianchi úttörő szerepet játszott a kerékpárvázak motorokkal való felszerelésében, megalkotva ezzel az első motorizált velocipédet. Ma, büszkén mutat be a Bianchi egy Olaszországban gyártott új e-motor egységét, mely az innovatív T-Tronik családban debütál.

 

T-Tronik a Bianchi új generációs elektromos montija, 3 modellel:

 

T-Tronik Performer

A Bianchi elektromos montik zászlóshajója. Összteleszkópos bringa karbon vázzal, azokra az igényes bringásokra tervezve, akik képesek elmenni saját határaikig. Egy 630Wh-s továbbfejlesztett akkumulátor egész napos tekerést biztosít, míg a Shimano Steps motor 3 féle fokozattal is rendelkezik.

 

T-Tronik Rebel

A trailt kedvelő bringások számára tökéletes társ a T-Tronik Rebel. Azzal a képességgel, hogy egész nap hajtható, bármilyen terepen és bármikor készen áll az indulásra. Ugyanúgy rendelkezik a 630wh-s akkumulátorral és ez az alumíniumból készült fully, a Bianchi saját gyártású motor egységével van szerelve.

 

T-Tronik Sport

Ideális választás azoknak, akik először próbálnák ki magukat terepen. A rásegítés lehetővé teszi, hogy többet tekerhessen és még szórakoztatóbb élmény legyen. A Bianchi saját, Olaszországban gyártott, öt különböző teljesítményszinttel rendelkező, 50-400%-s rásegítő motorjával, egy szuper bringa mindenkinek, aki a saját útján/módján akar tekerni.

E-Spillo család: irány felfedezni a várost!

A Bianchi a T-Tronik mellett bemutatja az új E-Spillo city-fitness családot is. Körbenézni vele a városban vagy kiruccanni a hétvégén épp annyira egyszerű, mint megnyomni a kapcsolón egy gombot.

Az E-Spillo családnak 4 tagja van: Active, Luxury, Clssic és City, mindegyik modellt a tartós akkumulátor, kényelmes geometria és időtlen stílus jellemez. A frissített Long Island modell is az e-city kategóriához csatlakozik.

 

Elérhetőség

Az új Bianchi Lif-E modellek hamarosan elérhetőek lesznek:

T-Tronik Performer: 2019 november

T-Tronik Rebel: 2019 július

T-Tronik Sport: 2019 július

Long Island: jelenleg is elérhető (ú, fekete színben csak 2019 októbertől)

E-Spillo: jelenleg is elérhető

Amennyiben érdekelnének a további részletek, keress minket bátran elérhetőségeinken!