Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BIANCHI E-SUV

INSPIRÁCIÓ

Több, mint egy forradalom. Az ember-gép együttműködése új szintet ért el a Bianchi e-SUV által. Ezt a speciális e-bike-ot szeptember 4-én a világ legfontosabb kerékpár kiállításán, a Eurobike-on mutatták be. A Bianchi víziója a mobilitás jövőjéről egy innovatív kerékpár-koncepcióban testesül meg, amelynek rendhagyó kialakítását funkcionálissá konvertálja.

A Bianchi e-SUV az e-bike-ok új generációja, melynek tervezésénél a használójával való együttműködés volt fókuszban. Az „e-SUV” az elektromos sportcélú haszonjárművet jelenti, ami annyit tesz, hogy mindenhová tudja követni a kaland szellemét. Ez a bringa testesíti meg a Bianchi Lif-E programjának az elektromos intelligenciáját - mobilitás, biztonság és szabadság.

Az e-bike-ok új generációjának megalkotása adott lehetőséget a Bianchinak, hogy a tervezésnél a funkcionalitás és az integráció legyen a legfontosabb szempont a fejlesztési folyamatban.

DESIGN

A Bianchi e-SUV kialakítása rendkívül innovatív. A teljesen szénszálas váz éles háromszög alakú formákból áll, melyeket a Dolomitok egyedi formái ihlettek, hogy megteremtse a kapcsolatot a természet és a technológia között.


INTEGRÁCIÓ

A Bianchi e-SUV kormányát egyetlen könnyű karbon elemnek tervezték, integrált kábelrendszerrel. A kormányt úgy alkották meg, hogy ki lehessen egészíteni további vezérlő rendszerekkel úgy, mint GPS vagy töltöttség visszajelző.

A Bianchi e-SUV egy 720Wh kapacitású teljes integrált akkumulátorral üzemel. Az akkumulátor fedele egyedülálló hűtőrendszerrel rendelkezik, melyet a modern épületek önhűtő homlokzata ihletett. Ez egy kényszerlevegő-csatornaként működik, mely megakadályozza a motor és az akkumulátor túlmelegedését.

A beömlőnyílás lehetővé teszi a friss levegő belépését felülről. A friss levegő az akkumulátor fölött egy belső csatornán áramlik és alulról távozik. Ez az áramlás vákuumrendszerként működik és csökkenti az akkumulátor, illetve a motor hőjét.


FUNKCIÓ
A versenyző biztonsága és kényelme kulcsfontosságú a Bianchi Lif-e projektben. Ezt szem előtt tartva terveztük meg az új e-SUV-ot integrált első, oldalsó és hátsó led-lámpákkal, a Spanninga-val együttműködve. Ennek előnyei a jobb láthatóság éjjel és a látni és látszani feltételének megteremtése gyenge fényviszonyok között, például a hegyekben bringázva vagy a városban ingázva.

Az esztétikai élmény biztosítása mellett az aszimmetrikus karbon lengőkar megakadályozza a láncok sérüléseit és csökkenti lehetőségét, hogy a lánc a vázhoz csapódjon.

EGY MODELL, HÁROM VERZIÓ

A Bianchi e-SUV család három teljes karbon modellből áll: Racer, Rally és Adventure, mind Shimano E8000 meghajtással rendelkezik, amit a 720Wh akkumulátor táplál.

Racer: modern trail e-MTB, esszenciális tervezési megoldásokkal és versenyző lélekkel, ideális az e-MTB versenyekhez. Ennek a kerékpárnak 150 mm-es hátsó és 160 mm-es elülső rugóútja van, 29×2,6 méretű kerékkel és Shimano XTR 1x12 váltórendszerrel rendelkezik.

Rally: egy teljesen felszerelt e-SUV kerékpár, integrált lámpákkal és sárvédőkkel a szélsőséges nappali és éjszakai túrákhoz, 150 mm-es hátsó és elülső rugóúttal, 27,5 hátsó és 29 hátsó kerék mérettel és Shimano XTR 1×12 váltórendszerrel. A Bianchi e-SUV rally egy 1100 lumenes és 200m távolságot biztosító lámpával van felszerelve.

Adventure: egy terepjáró e-SUV, amely több terepviszonyhoz és városi túrákhoz ideális gyenge fényviszonyok mellett. 150 mm-es hátsó és elülső rugóúttal, 27,5 hátsó és 29 hátsó kerék mérettel, Sram GX Eagle 12sp váltórendszerrel. Az e-SUV Adventure beépített első, oldalsó és hátsó lámpákkal van felszerelve.

Mindegyik modell 3 méretben elérhető: M, L és XL

A részletekért érdeklődj bátran elérhetőségeinken!