Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Cél a sárga trikó, Roglic-al és a Jumbo Visma csapattal

Cél a sárga trikó, Roglic-al és a Jumbo Visma csapattal Az XR4 egy különleges verziójával hajt majd a szlovén a Tour de France győzelemért.
2020-ban a legfelsőbb szinteken versenyzett és nyert meg 14 versenyt a Team Jumbo Visma, többek között a Strade Bianchit és Milano-Sanremot, így bizakodva tekint a Bianchi a Tour de France kihívásaira is a Jumbo-Visma csapattal.
Bianchi Oltre XR4, 2020 megkérdőjelezhetetlen csúcs modellje a kerékpározásban, ezt a címét szándékozik megőrizni a 107. Tour de France-on, a világ legfontosabb kerékpáros eseményén, ami Nizzában startol augusztus 29-n és Párizsban ér véget szeptember 20-n.
 
 
Oltre XR4 és Aquila CV bringákkal a Team Jumbo Visma éllovasai ott lesznek a 'Grand Départ-on' Nizzában, azzal a szándékkal, hogy ők ölthessék fel a sárga trikót a párizsi Champs Elysees-n. A 2019-s Vuelta győztes szlovén Primoz Roglic vezetésével fog neki vágni a francia körversenynek a holland csapat, Tom Dumoulin és Wout Van Aert, a Strade Bianche és a Milano-Sanremo nyertese mellett.
 
 
1885 óta támogatja a bajnokokat a Bianchi, hogy történelmet írhassanak a kerékpársportban, a fejlett technológiának és egyedi dizájnjának köszönhetően. Az Oltre XR4 a folyamatos innovációs törekvések és fejlett anyagtechnika eredményeképpen vált a piac legjobb bringájává.
 
Új, speciális festékrendszer
Kifejezetten a Tour de France-ra fejlesztett ki a Bianchi egy egyedi festékrendszert, ami jelentősen csökkenti a bevonat súlyát, a Team Jumbo Visma által használt Oltre XR4-n, ami fekete színben lesz látható, az ikonikus celeste színű Bianchi logóval.
 
 
80gr-al csökkentették a kerékpár súlyát, mellyel így javítható a kifejtett erő/súly aránya a meredekebb mászásokon.
Ugyanezt a festékrendszert a Bianchi 2021-s felsőkategóriás bringáin is alkalmazni fogja, amit addigra extrém verseny körülmények között is tesztelnek.
 
 
Az egyik legjobb nemzetközi szintű csapat fogja támogatni Roglic, Dumoulin és Van Aert sikereit a Tour de France-on:
 
  • George Bennett
  • Sepp Kuss
  • Robert Gesink
  • Amund Grondhal Jansen
  • Tony Martin