Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bianchi Nitron

Bianchi Nitron

Megérkezett a Nitron, a Bianchi legújabb fejlesztésű MTB váza

 

 

A fejlett karbontechnológia segítségével, melyet a Bianchi már évek óta tökéletesít, megalkották a Nitron vázát, mely a fejcsőtől a hátsó villapapucsig a legtökéletesebb csőformákat használja. Az új MTB vázban megtalálható minden, amire egy versenyzőnek szüksége van – egyedülálló merevség/súly arány, pontos kormányzás, maximális komfort, mindez négy méretben hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

BB92-es középrész, tapered fejcső, BOOST szabvány és 429 mm rövid láncvillák – olyan alapok, melyeket csak a legprofibb vázak mondhatnak sajátjuknak.

Az új Nitron-t a Bianchi World Cup csapat segítségével fejlesztették, finomhangolt „Race Ready” geometriával, hogy a gyorsíthatóság, az irányíthatóság és a sebesség tökéletes egyensúlyban legyen. Természetesen Dropper Post kompatibilis, hogy a legkeményebb XCO és XCM pályákon is megállja a helyét. A Nitront versenyre kész alkatrészekkel szereljük, hogy a technika egy percig se hátráltasson. Használd egy, vagy két tányérral, mindegyik verziót tökéletesen támogatja!

A kerékpár előrendelhető a hazai Bianchi kereskedőknél, elérhetőségük itt:
https://bianchi.hu/partnerek-185