Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bianchi Long Island - a városi elektromos kerékpár

Bianchi Long Island - a városi elektromos kerékpár

A Long Island egy olyan E-bike amelyet városi használatra terveztek, hogy megkönnyítse az életet és minden eddiginél egyszerűbbé tegye a város egyik pontjáról a másikra való eljutást. Ez az elegáns és stílusos gép egyszerű megoldást kínál a mindennapos, városi közlekedésre.

 

 

Bianchi motor egység

A pedálozásban a Bianchi elektromos motorja nyújt segítséget, melyet Olaszországban gyártanak és ami 418WH-os akkumulátorral rendelkezik. Öt féle üzemmódban használható, az 50%-os rásegítéstől egészen a 400%-ig, így a Long Island-ben minden felszereltség adott ahhoz, hogy a legmeredekebb emelkedőkre is feljuss vele.

Takarékos üzemmód használat mellett a Long Island 130 km megtételére képes és csak 4 és fél óra szükséges az akkumulátor teljes feltöltéséhez. Gyakorlatilag elegendő egyetlen töltés az egész heti ingázáshoz.

 

Irányítás

Az ívelt kormány és az állítható kormányszár olyan kerékpárt eredményez, amely rendkívül kényelmes és testreszabható.

 

Védelem

A sár- és nadrágszárvédők megóvnak a por és víz felcsapódásától a ruházatra - így a következő üzleti találkozóra olyan friss megjelenéssel érkezhetünk, amilyennek a tekerés után érezzük magunkat.

 

Kivehető akkumulátor

A hátsó csomagtartó nem csak plusz poggyász szállítását teszi lehetővé, de itt található a kivehető akkumulátor is, amelyet így bárhová könnyen magunkkal vihetünk. A kerékpár lámpái az akkumulátorról üzemelnek, így rossz fényviszonyok mellett is biztonságosan hajthatunk.

 

Tartósság és kényelem

A Long Island vázát a mostohább városi körülményeket figyelembe véve építették meg. A hidraulikus tárcsafékek elegendő fékerőt biztosítanak a magabiztos irányíthatósághoz a város környéki felhasználáshoz is, míg a széles, 700x40c-s gumik elnyelik az út felől érkező zajokat a nyugodtabb és puhább tekerés érdekében.

Az alacsony átlépésű váz megkönnyíti a fel- és leszállást a nyeregről.