Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bianchi a 102. Giron

Bianchi a 102. Giron

PRIMOZ ROGLIC VÁLASZTÁSA AZ OLTRE XR4 ÉS AQUILA CV

 

OLTRE XR4

Az Oltre XR4 egy aero országúti kerékpár, melyet a CFD szoftver használatával fejlesztett ki a Bianchi és amit szélcsatornában teszteltek, annak érdekében, hogy optimalizálni és finomítani tudják a váz minden elemét, hogy az XR4 váz végül az aerodinamikai tervezés mesterműve legyen.

A szabadalmaztatott Bianchi CV rendszer, a Countervail karbon szöveg használatával maximalizálja az aerodinamikai tulajdonságokat és a teljes irányíthatóságot nagy sebességnél is, ami tökéletes fegyverként szolgált Primoz Roglicnak.

A patkófékkel szerelt vázon egyedi, kézzel festett grafika látható, melyet kifejezetten a Jumbo Visma versenyző számára készítettek. A vázon egy sas is megjelenik, ami a Col du Galibier fölött repül, ahol egyébként a szlovén is ’repült’ és aratott emlékezetes egyéni győzelmet a 2017-s Tour de France-n. Ezen kívül, a felső csőn egy kis ikon látható, az úgynevezett ’telemark move’, mely Roglic védjegye a díjátadó ceremóniákon és amit múltbéli, profi síugró karrierje inspirált. ( Ez egy támadóállás a biztonságos érkezésért, azaz a síugrónak telemark pozícióban kell érintenie a földet, egyik lábának a másik előtt kell lennie, és a másik térdét be kell hajlítania. )

Az Oltre XR4 Disc-ben találkozik a Bianchi legjobb aero kialakítása és a továbbfejlesztett tárcsafékes rendszere.

Az aerodinamika kulcsfontosságú az Oltre XR4 Disc-nél és ez kiterjed az aero kormányra is, mely magában foglalja a teljesen zárt kábelvezetést a kormányon és a kormányszáron keresztül – a hidraulikus fékhez és váltóhoz.

Ez a megoldás teszi az Oltre XR4-t letisztulttá, a még áramvonalasabb külső pedig még inkább növeli a sebességet és hatékonyságot.

 

A 2019-s Tour de Romandie-n is egy Oltre XR4 Disc nyergében hajthatott Primoz, a Giro előtti utolsó versenyén.

 

AQUILA CV

Az Aquila CV-t úgy tervezték, hogy fokozza a versenyző teljesítményét és maximális irányíthatóságot biztosítson minden egyes pedálfordulatnál.

A Bianchi időfutam gépe is a Countervail technológiával lett kifejlesztve.

A 2019-s Giron Roglic Aquila CV-je egy speciális beállítást kapott a még agresszívabb használathoz.

A szlovén két szakaszgyőzelmet is aratott az Aquila-val.