Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bemutatjuk az e-Omniát!

Bemutatjuk az e-Omniát!

Az "Omnia" jelentése "Minden" és minden bringás típushoz tartozik egy e-Omnia!

 

 

A Bianchi nagy teljesítményű elektromos bringáinak új családja az e-Omnia, mely minden felhasználói igényt kielégít: az örökös túrázóktól és turistáktól kezdve a városi ingázókig és a tapasztalt montisokig.

Az e-Omnia a Bianchi elektromos forradalmának újabb szintjét jelenti. A megoldás, ami hozzásegíti az embereket egy jobb és környezetbarátabb közlekedési formához, nulla CO2-kibocsátással.

Egy kerékpár, három különböző világ.

 

Ami a karbon e-SUV-val kezdődött - a zászlóshajó elektromos modellünk - most kiterjesztjük az alumínium kerékpárok széles skálájára, hogy mindenki számára elérhető lehessen.

Az e-Omnia platformjára három különböző világot hoztunk létre: Városi, Túra és MTB.

 

City

C Type

A C típusú modell a városi vonalat képviseli, tökéletes e-bike az ingázáshoz. Stílusos megjelenéssel és életérzéssel teszi biztonságossá és környezetkímélővé az ingázást. A megbízhatóságra törekszik minden körülmények között, függetlenül attól, hogy milyen ruházatot választ felhasználója.

Akkumulátor: 500 vagy 625 WH

Üzemidő: akár 110 km-ig

 

Túra

T Type

FT Type

A túra modellek a T típusú bringák, melyek sokoldalúságra lettek tervezve, teljes mértékben kielégítik a hétvégi túrázók és a városi bringások igényeit - és ettől még tovább mennek. Elérhetőek fully és merevfarú változatban is, így a sima aszfalton át a kavicsos utakig, bárhol jól boldogulnak. Remek választás fitnesz, ingázás vagy hobbi bringázás céljából.

 

Akkumulátor: 500, 625 WH vagy dupla akksi

Üzemidő: akár 195 km-ig

 

MTB

X Type

FX Type

Fully és merevfarú bringáival, az X típusú kollekciót azon felhasználóknak szánták, akik imádják aprítani a pályákat és csak két keréken érzik igazán jól magukat. Az elektromos montikban több mint elegendő szufla van az egész napos terepezéshez és a meredek emelkedőknél elegendő segítség ahhoz, hogy a bringások könnyedén visszajussanak a domb tetejére.

 

Akkumulátor: 500, 625 WH vagy dupla akksi

Üzemidő: akár 142 km-ig

 

A te Omnia élményed

Az e-Omnia úttörő technológiát alkalmaz. Vezérelveink a dizájn, a működés és az integráció - illetve folyamatosan igyekszünk arra fókuszálni, hogy hogyan javíthatjuk a kerékpározók élményeit.

  • Integrált lámpák
  • 100 méteres előre világítás
  • 500 méteres láthatóság

Intelligens teljesítmény

A fejlett Bosch motor lehetővé teszi a hosszabb túrák élvezhetőségét is. A nagy kapacitású integrált akkumulátorok elegendő mennyiségű "üzemanyagot" biztosítanak a "tankban", hogy használója elérhesse a kitűzött bringás céljait.

 

 

Használhatóság

A városi és túra modelleket speciálisan kialakított hátsó csomagtartó rendszerrel terveztük meg, melyet a vázba integráltunk és rögzítőkkel láttunk el. Így táskával és gyereküléssel is felszerelhetőek a kerékpárok. Tehát az e-Omnia egyszerre lehet túrakerékpár, ingázó eszköz vagy iskolabusz.

 

 

ABS vezérlés

Néhány modell elérhető felszereltsége az ABS opció, mely fokozza a bringás biztonságát és az irányítás érzését az aszfalton és terepen egyaránt.

 

 

Az e-Omnia képviselője Nico Rosberg

" Változtatnunk kell a közlekedési szokásainkon, az életmódunkon. Meg kell védenünk a bolygót és fenntartható jövőt kell építenünk. A Bianchi küldetésévé tette a közlekedés környezetbarátabbá formálását. Hiszek az elektromos mobilitás zöldebb világában és, hogy ezek az elektromos kerékpárok a megoldás részét képezik." Ezért választom a Bianchi e-Omniát." - Nico Rosberg

 

 

Az Omnia modellek részleteiről érdeklődj a hazai Bianchi partnereknél!