Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Aria - Bianco Italia Limited Edition

Aria - Bianco Italia Limited Edition Azoknak, akik soha nem hagyják abba az álmodozást!
Az új virtuális Giro megünnepléseként büszkén mutatjuk be az Aria – Bianco Italia-t.

A Giro mindent megmutat a világnak, ami gyönyörű Olaszországban, a Bianchi pedig büszke arra, hogy bemutathatja az új Aria – Bianco Italia-t. Ez az Aria exkluzív és limitált kiadás, tiszta ’fagyos fehér’ színben, az olasz trikolorral, melyet a láncvillán helyeztek el és a lilából zöldbe hajló színekkel a vázon.

Az új Aria – Bianco Italia modell azok számára készült, akik soha nem hagyják abba az álmodozást és velünk ünneplik a Giro Virtual megjelenését. Az Aria – Bianco Italia elérhető a Bianchi hivatalos oldalán, de csak limitált ideig, április 15 – május 10 között.

Az Aria - Bianco Italiaban az aerodinamikát ötvöztük az esztétikával. A vázát letisztultnak és erőteljesen áramvonalasnak terveztük az optimális aerodinamikai teljesítmény elérése érdekében.

Az Aria egy gyors, teljesítmény orientált országúti bringa. A sebesség szerelmeseinek készült, tökéletes partner az országúti kihívásokhoz. 

Maximális aerodinamikai teljesítményt nyújt a versenygeometria és szélcsatorna tesztek tapasztalatainak felhasználásával, integrált villával. A fékerőt Shimano Ultegra tárcsafékek biztosítják.

Ahogyan a nagy teljesítmény kifejtésére képes országúti bringák, úgy az Aria is hozza gyorsaságának sokoldalúságát a triatlon vonalon is. Az agresszív geometria abszolút alkalmassá teszi a bringát a triatlon versenyeken elvárt nagy sebességű teljesítmények eléréséhez.

Csak helyezd fel a könyöklőket, állítsd be a kívánt pozíciót, az ehhez szükséges nyeregmagasságot és szöget és az Aria máris készen áll a következő triatlonos kihívásra.

Országúti vagy triatlon versenyről legyen is szó, az Aria a legjobbat fogja kihozni belőled.

Termék tulajdonságok:

  • Full carbon disc specific frame
  • Aero full carbon fork and seatstays are inspired by wind-tunnel tested TT and TRI Aquila CV model
  • Flat mount system (Shimano standard)
  • Thru axle 12mm x 100/142mm with alloy QR lever
  • Compatible with 140mm and 160mm rotor
  • Chain stay length 410mm (412mm-size 59, 414mm- size 61)
  • Aero seatpost with integrated look and adjustable head clamp offset 25mm or -10mm
  • Internal hydraulic cable guide housing in the frame and fork
  • Sizes: 44, 47, 50, 53, 55, 57, 59, 61cm
  • Weight in 55 size: 1150g (+/- 5%)

A limitált kiadású Aria rendelésére május 10-ig van lehetőség, a kedvezményes ára 3000€. A részletekkel kapcsolatosan keress minket elérhetőségeinken!