Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ARCADEX

ARCADEX

ARCADEX Természet ihlette...

Az Arcadex gravel bringa a természet szeretetének és a Bianchi pezsdítő, versenyzői DNS-ének tökéletes kombinációja. Különleges teljesítményt nyújt a modern gravel felhasználónak.

 

 

A full karbon váz hihetetlenül reszponzív, így az Arcadex elsődleges feladata, hogy azonnal reagáljon, amint a pedálra taposol - akár felfedezőként vágsz neki az útnak, akár a benned rejlő versenyszellemnek hódolsz.

Ötvözd az off-road képességet a kedvelt országúti bringád sebességével és esztétikájával, végeredményként pedig megkapod az Arcadexet. A 700x42 vagy 650x47 méretű gumiabroncs pedig azoknak kedvez, akik szeretik a gyors gravel túrákat.

 

 

Az Arcadex egyfajta kapocsként szolgál az emberi szellem és a természet világa között, fokozva minden érzéket, a színek élességétől a barátságok megéléséig. Ez a kerékpár azonnali kapcsolatot teremt a bringázás egyszerű örömével és segít abban, hogy a legjobb tudásod szerint teljesíts, terepviszonyoktól függetlenül. Érezni fogod, ahogy a természet egyszerre felélénkül.

Az Arcadex nevét az Arcadia ihlette, mely a görög és római mítosz legendás régiója és elválaszthatatlanul kötődik a természetes harmónia vízióihoz.

 

 

GRAVEL, BIANCHI MÓDRA

Az aerodinamikára optimalizált váz dizájnja teljesítményre lett tervezve, míg a 700x42 vagy 650x47 méretű gumiabroncsok szabad mozgása több, mint elegendő teret biztosít a legdurvább terepek legyőzéséhez is.

Természetesen a sárvédő és csomagtartó rögzítés is biztosított, így bármikor könnyedén alakítható át nagy sebességű, 'bikepacking' géppé.

 

   

 

 

 

KREATÍV DIZÁJN

Az Arcadex kétféle színben kapható, mindkettőt az érintetlen vadon ihlette, ahol a kerékpár leginkább otthon van. Akár az arany, akár a celeste színt választod, mindkét vázon hangsúlyosan megjelenik a kék szín is. A festés dizájnja és grafikája a dinamizmus és előrehaladás érzetét kelti, még akkor is, ha a bringa mozdulatlanul áll.

 

 

       GY - Gold Storm/Blue Note                                        GY - Celeste CK16/Blue Note