e-arcadex

Hallgass az ösztöneidre és vágj neki a saját kalandodnak!

A legújabb elektromos gravel kerékpár a természet és az emberiség kapcsolatának ünnepléseként, lehetőséget adva bolygónk csodáinak felfedezésére. A minket körülvevő természet színeit szem előtt tartva alkotta meg a kerékpárok színeit kreatív csapatunk, a Föld három leglenyűgözőbb bioszférájából merítettek ihletet. 

KEZDŐDJÖN A GRAVEL KALAND

A speciálisan kifejlesztett geometriának köszönhetően az e-Arcadex garantálja a komfortos tekerést a legrázósabb utakon is, bármely pontján is járj a világnak.
A Velomann nyeregcső úgy lett kifejlesztve, hogy 80 mm-el növelje a kerékpár rugózását, az integrált 40 mm-es felfüggesztésen túl. 
Legyen szó erdőről, sivatagról vagy jégről, biztos lehetsz benne, hogy amikor úgy érzed a tested már elérte a korlátait, a kerékpárod még kijjebb tolja a határaid.

SZÉLESÍTSD A LÁTÓKÖRÖD

A kavicsos utakra tervezett e-Arcadex speciális lyukakkal rendelkezik a villán és a hátsó háromszögön, hogy bármivel felszerelhesse a bringát gazdája.

Akár a 20 kg-s felszerelést is elbírja, így teljes kényelemben róhatod a kilométereket a természetben, minden szükséges eszközzel.

ÉRJ EL BÁRMILYEN ÚTICÉLT

Egy 250 W-os Bosch Performance Line CX beépített motor erejével. Az 500 Wh-s Bosch akkumulátorral és 85 nm-es nyomatékkal együtt a teljes elektromos egység mindössze négy óra alatt feltölthető. Teljesen feltöltve 115 km-es maximális távolság érhető el, így minden pedálnyomás könnyebb lesz, még azon a durva terepen is, amelyekre az e-Arcadex készült.

A KALANDTÓL A VÁROSI INGÁZÁSIG

AZ E-ARCADEX TÚRA VÁLTOZATBAN IS ELÉRHETŐ.

Akár 15 kg súlyt is elbír, és sárvédőkkel biztosítják, hogy a ruháid kellően védve legyenek a sártól és esőtől.

BIZTONSÁG ÉS FUNKCIONALITÁS

A világítási rendszer praktikus és biztonságos, a kormányon egy 235 lumenes első lámpával, hátul pedig a 72 lumenes sárvédőbe integrált világítás biztosítja az aktív és passzív láthatóságot egyaránt.  Az e-Arcadex tökéletes a nappali és az éjszakai bringázásokra egyaránt. 

KÖNNYEDÉN HÓDÍTHATSZ MEG BÁRMILYEN TEREPET

Tervezőink fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy az e-Arcadex a lehető legzökkenőmentesebb átmenetet biztosítsa az aszfaltról az offroadra. Amikor a terep nehezedik, akár 700x45-ös gumiabroncsok is felszerelhetők, így a legnagyobb stabilitást élvezheted akkor is, amikor nagyobb kihívások elé állítanak az útviszonyok.

A TERMÉSZET SZÍNEI

GLACIAL: A jeges színvilág a hagyományos Bianchi Celeste-t ötvözi a sarkvidéki kékkel, hogy a sarki jég tükröződését láttassa.
Az e-Arcadex kiváló tapadást és kezelhetőséget biztosít a terepen. Tiszta, jeges szépség.

FOREST: A hatalmas kiterjedésű erdőn végignézve az e-Arcadex Forest színvilága egyetlen színfoltként jelenik meg a hegyek között. 
A fák közé kerülve ráébredünk, hogy minden egyes levélnek és növénynek megvan a maga zöld árnyalata, amely harmonizál és egybeolvad. Tervezőinket ez ihlette meg, és alkalmazták az e-Arcadex hangulatos Forest színvilágában.

DESERT: A sivatag végtelen horizontja és dűnéi, bolygónk legérdekesebb helyei közé tartoznak. Tiszta táj, állandóan változó megjelenéssel, hogy még messzebb merészkedj benne. 
A Desert e-Arcadex színvilága mindezeket az érzéseket tükrözi. 

Componen
arrow-up-short